miercuri, 31 ianuarie 2024

Spitalul municipal Hunedoara "Pe dinafară vopsit gardul pe dinăuntru leopardul "

 



Am vut nefericita ocazie sa "vizitez" recent Spitalul din Hunedoara  sectia primiri urgente in calitate de pacient. Desi sa renovat in interiorul compartimentului UPU pare ca nu s-a schimbat mare lucru , aceasi personal nervos cu o atitudine autoritara, total lipsit de respect  asistentele imi sparg vena de vreo doua ori pana reuseste sa imi monteze o branula. 

Am fost instalat intr-o rezerva unde geamul fusese deschis, era foarte frig la fel ca afara si desi au inchis geamul a rams la fel de frig toata noaptea, caloriferul era rece. Ciudat ce renovare au putut face daca incalzirea nu funtioneaza, sau am avut eu ghinonul sa fiu internat intr-o camera cu probleme, mai degraba cred si prin alte parti era la fel de frig . Cu atat mai grav ca trebuie sa stam si dezbracati daca avem perfuzii.

   Nu ne ramane decat sa speram ca problemele de sanatate ne vor ocoli iarna asta cel putin ,sa nu fim nevoiti sa inghetam de frig la compartimentul de Urgente al spitalului municipal, unde se pare ca este un loc unde ne creaza probleme la nesfarsit si nici o speranta de mai bine.



.

Căminele private din jud. Hunedooara

  Căminul privat pentru seniori de pe str. Rotarilor 141 E, Hunedoara dat în folosință în anul 2015 arată pe dinafară ca un hotel de lux dac...