luni, 16 ianuarie 2023

Au cam dispărut căminele de bătrâni din jud. Hunedoara

                                                                              


In urma cu trei ani Primaria Deva a anuntat ca va construi un camin pentru varstnici , pentru acest proiect sa transferat internatul liceului de arta (foto) care era oricum nefolosit  de trei ani  catre  primarie. Sa anuntat apoi ca in scurt timp acea cladire se va transforma in camin pentru varstnici si adapost de noapte pentru oamenii strazi . A urmat o tacere suspecta . 

Am solicitat  recent informatii primariei in legatura cu acel proiect , raspunsul a fost ca nu se poate face camin de varstnici in locul celui pentru elevi dar nu sa dat nici o motivatie . Motivul ar putea fi faptul ca sa aflat ca intretinerea unui camin pentru pensionari costa destul de mult iar primariile nu sunt dispune sa "iroseasca" bani pe asa ceva. Iar acum de cand sau scumpit si utilitatile, gazul ,curentul, primariile  au avut un motiv un plus  sa renunte investeasca pentru un azil .

 Cam la fel a facut si primaria Hunedoara care a desfintat caminul  de stat de pe strada Rotarilor construit in urma cu 6 ani  rezidentii fiind mutati in caminul spital UAMS . 



.

Căminele private din jud. Hunedooara

  Căminul privat pentru seniori de pe str. Rotarilor 141 E, Hunedoara dat în folosință în anul 2015 arată pe dinafară ca un hotel de lux dac...