marți, 18 ianuarie 2022

Un hunedorean acuzat că a ucis un câine s-a spânzurat

 Un localnic din comuna Boșorod a fost găsit spânzurat la câteva zile după ce fusese pus sub învinuire, fiind acuzat de uciderea unui câine. Vecinul bărbatului de 61 de ani a sesizat autoritățile, după ce și-a găsit animalul din gospodărie ucis cu un topor.

În mai multe comentarii postate pe Facebook, oamenii s-au arătat revoltați că bărbatul era încă în libertate. Nu s-au ferit să folosească apelative dure, ca bestie sau criminal. „Bestii care merită pedepsite și dacă legea nu o face, sunt sigură ca justiția divină nu doarme”, a fost unul dintre acestea. „Să se odihnească în pace micuțul, iar bestia sa putrezească în iad”, a fost un alt mesaj. „Să fi fost cățelul meu, casa îi lua demult foc, nu mă interesa ce se întâmplă, dar știu că am făcut dreptate”, a fost un alt mesaj. „Asemenea bestii nu trebuie să trăiască”, a scris o altă persoană.

Unii localnicii din comună s-au revoltat, ulterior, pe cei care ar fi instigat la pedepsirea aspră a bărbatului acuzat de uciderea câinelui. „Dar mai terminați, măi criminalilor, fiindcă voi sunteți criminalii lui! Omul, datorită presiunii voastre, n-a mai rezistat, a cedat psihic și s-a sinucis! A murit azi, de dimineață, după ce s-a spânzurat!”, a fost unul dintre mesaje.

Persoane  care nu pot deosebi un animal de un om au dat legi idioate in Parlamentul Romanie care pedepsesc oameni cu inchisoare pentru ucidera unui caine (pe cand inchisoare pentru uciderea unui porc, vitel sau oaie ? de ce aceasta discriminare intre animale ?) . Si iata cum o lege inumana si nefireasca a dus la moartea unui om. 

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Căminele private din jud. Hunedooara

  Căminul privat pentru seniori de pe str. Rotarilor 141 E, Hunedoara dat în folosință în anul 2015 arată pe dinafară ca un hotel de lux dac...